APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)



HCCA's Regional Healthcare Compliance Conference June 12, 2020 | Virtual Orange County Conference

Please email this form following conclusion of this virtual conference. email: ccb@compliancecertification.org | fax: 952.988.0146 | phone: 888.580.8373

This form must be completed and submitted to receive a certificate of attendance and/or continuing education credit. Check the box(es) below corresponding to the credit type(s) you wish to receive.

CHC, CHRC, CHPC, CHC-F, CCEP, CCEP-I, CCEP-F (This CEU type is automatically assessed) AHIMA 60-minute hour	FOR ATTORNEYS ONLY: Continuing Legal Education (CLE) Submit this application_ within seven days to allow for state reporting, if required.	
☐ ACHE 60-minutehour	Please verify your CLE requirements with your state.	
☐ AAPC 60-minutehour	State/License #	
☐ RN – CA Board of Registered Nursing	State/License #	
State/License#	Other Credit type not already listed.	
ACTIVE ATTENDANCE MONITORING WILL BE CONDUCTED DURING THIS VIRTUAL CONFERENCE		
<u>CCB, ACHE, AHIMA</u> credits and certificate will be posted and available online in your account within four weeks.		
<u>CLE, AAPC, RN and Other</u> external credit certificates will be emailed within four weeks.		
★ By signing below, I attest that I HAVE ATTENDED THE SESSION(S) I indicated on thisapplication:		
Email:	Phone:	
Signature:	Date:	
Name:		

- ★ ATTENDEES must indicate "Attendee" for attendance below ONLY checksessions attended!
- ★ SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" forsessions attended.
- ★ NOTE any session time missed if you logged in late or logged outearly

FRIDAY, JUNE 12 | CONFERENCE

☐ Attendee	☐ Speaker	8:30 – 9:30 AM PDT (1.0 clock hour or 60 minutes) A Year in Review – Key Developments In Research Compliance and Regulation
☐ Attendee	☐ Speaker	9:45 – 10:45 AM PDT (1.0 clock hour or 60 minutes) What COVID 19 and Other Changes Mean for Your Privacy Impact Analysis
☐ Attendee	☐ Speaker	11:00 AM – 12:00 PM PDT (1.0 clock hour or 60 minutes) Post-acute and Hospital Perspectives Compliance Challenges
☐ Attendee	☐ Speaker	1:00 – 2:00 PM PDT (1.0 clock hour or 60 minutes) Investigations – What Compliance Officers Need to Know
☐ Attendee	☐ Speaker	2:15 – 3:15 PM PDT (1.0 clock hour or 60 minutes) CMS Update: COVID-19 and Beyond
☐ Attendee	☐ Speaker	3:30 – 4:30 PM PDT (1.0 clock hour or 60 minutes) Legal and Regulatory Update